Bitki |
Uygulama Dozu |
Uygulama Dönemi |
Meyve Ağaçları, Turunçgil |
100 ml / 100 L su |
- 1. Uygulama: Çiçeklenmeden önce
- 2. Uygulama: Meyve tutumunda
- 3. Uygulama: İki veya üç hafta sonra
|
Bağ |
50 – 75 ml / 100 L su |
- 1. Uygulama: Çiçeklenmeden önce
- 2. Uygulama: Meyve tutumunda
- 3. Uygulama: İki veya üç hafta sonra
|
Zeytin |
100 ml / 100 L su |
- 1. Uygulama: Çiçeklenmeden önce
- 2. Uygulama: Meyve tutumunda
- 3. Uygulama: İki veya üç hafta sonra
|
Ispanak, Domates, Biber, Patlıcan, Marul, Soğan, Sarımsak |
50 – 75 ml / da – 100 L su |
- 1. Uygulama: Çiçeklenmeden önce
- 2. Uygulama: Meyve tutumunda
- 3. Uygulama: 15 gün sonra
|
Hıyar, Kavun, Karpuz, Kabak, Karnabahar, Lahana |
50 – 75 ml / da – 100 L su |
- 1. Uygulama: Çiçeklenmeden önce
- 2. Uygulama: Meyve tutumunda
- 3. Uygulama: İki veya üç hafta sonra
|
Mısır |
50 – 75 ml / da |
6 – 8 yapraklı dönemde |
Hububat |
50 – 75 ml / da |
2 – 5 yapraklı dönemde |
Patates |
50 ml / da |
- 1. Uygulama: Yumru oluşumunda
- 2. Uygulama: Yumru gelişimi devam ederken
|
Fasulye, Soya Fasulyesi, Bezelye, Nohut |
50 – 75 ml / da |
Çiçeklenmeden önce |
Çilek |
50 ml / da – 100 L su |
- 1. Uygulama: Çiçeklenmeden önce
- 2. Uygulama: Meyve gelişiminde
- 3. Uygulama: Meyve renk değişimi boyunca
|
Süs Bitkileri |
75 – 100 ml / 100 L su |
- 1. Uygulama: Bitkiler 10-20 cm boyda iken
- 2. Uygulama: 3-4 hafta sonra
|
Pamuk |
50 ml / da |
Çiçek oluşumundan itibaren 1’er hafta arayla 4 uygulama |
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.